Savonlinnan Autoteknillinen Yhdistys ry

Savonlinnan Autoteknillinen Yhdistys ry

Savonlinnan Autoteknillinen Yhdistys ry (SATY) on Suomen Autoteknillisen Liiton (SATL) jäsenyhdistys. Yhdistys on perustettu 1956.

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä ammattitaitoa ja edistää autoalan kehitystä. Toiminnan muotoja ovat kuukausikokoukset, kurssit ja koulutustilaisuudet.

Jäseniä on yhdistyksessä tällä hetkellä hieman yli 100. Jäsenistö koostuu autoalalla esimiestehtävissä toimivista henkilöistä, autoinsinööreistä ja teknikoista, korjaamopäälliköistä ja työnjohtajista, opettajista, katsastusmiehistä ja autoalalla toimivista yrittäjistä. Yhdistykseen voivat liittyä myös autoalan kehittämisestä ja yhteistyöstä kiinnostuneet asentajat.

Jäsenmaksu on tällä 55 €/vuosi 2018
Kannatusjäsenmaksu 110 €/vuosi 2018

Jäsenetuina on mm.
• Suomen Autolehti, joka on maamme johtava autoteknillinen julkaisu.
10 numeroa/vuosi (normaali tilaushinta 68 €)
• Alennuksia SATL:n ja Autoalan Koulutuskeskuksen autoteknisistä julkaisuista sekä koulutustilaisuuksista.
• Jäsentiedotuslehti Satelliitti kaksi kertaa vuodessa.

Suomen Autoteknillisessä Liitossa on 39 jäsenyhdistystä, joiden kautta liittoon kuuluu noin 6000 autoalan ammattilaista. Neljä viidestä alalla esimiestehtävissä toimivista on jäsenenä. SATL ei ole ammatti- tai etujärjestö, vaan autoalan vastuu- ja asiantuntijatehtävissä toimivien henkilöiden yhdysside.

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin tai täytä ja lähetä SATL:n sivuilla (www.satl.fi) oleva jäsentietolomake.

Yritys voi liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi. - Katso kohta "Kannatusjäsenet"